A jobb szolgáltatás érdekében az oldal cookie-kat használ. Azzal, hogy tovább böngészik az oldalon, elfogadja Adatkezelési Szabályzatunkat. Elfogadom
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
facebook
Termék kategóriák
Kapcsolat
Naturo-Kork Kft.
Parafa Gyártó és Forgalmazó
E-mail: iroda@naturo-kork.hu
Telefon: +36 23 380 148
  +36 23 370 528
Fax: +36 23 380 148
Mobil: +36 20 458 9141
Cím: H 2049 Diósd, Ipar u. 20
Keresés

termék 

Általános szerződési feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. Jelen szerződés 2013. november 1-től határozatlan ideig érvényes.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésedre állunk!


Üzemeltetői adatok:

Cégnév: Naturo-Kork Kft.

Székhely: 2049 Diósd, Ipar u. 20..

Adószám: 12526776-2-13

Szerződés nyelve: magyar

Elektronikus elérhetőség:  office@naturo-kork.hu

 

Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges. A regisztráció ajánlott a vásárlók részére, minden regisztráció nélküli vásárlónak felkínáljuk a regisztráció lehetőségét. A regisztráció a termékek összeválogatása után is lehetséges.

 

A megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 12:00 óráig. Rendelésre a megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség, amennyiben az a megjelölt idő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben email-en keresztül visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelésedet.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!  A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

 

A rendelés menete

A kosárba összegyűjtheted a megvásárolni kívánt árut.
Bármely terméket egy kattintással betehetsz. A több méretben, színben is rendelkezésre álló árucikkeknél figyelj a helyes választásra.

A kosarad tartalmát az oldal jobb felső sarkában lévő ikonra kattintva bármikor megtekintheted, módosíthatod.

A kosárból bármikor bármelyik árucikket kiveheted (mintha visszatennéd a polcra), vagy akár egy kattintással ki is ürítheted.

Több fizetési mód közül választhatsz

A megvásárolt árucikkeket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, illetve lehetőség van a személyes átvételre is, előre egyeztetett időpontban.

A szállítási díjat a rendszer a kosár fülön automatikusan kalkulálja, és jól látható módon feltünteti.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:

Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a postásnak, vagy előre átutalással vagy bankkártyával rendezed az összeget!  Át nem vett, így a Magyar Posta által visszaküldött csomagok esetén az oda-. és a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, kivéve, ha a vevő bizonyítani tudja, hogy akadályoztatva volt a küldemény átvételében. Az áruk újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő fizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Jótállási, garanciális információk:

Jótállás és garancia minden esetben a gyártó által megadott illetve a vonatkozó mindenkor hatályos szabályozás által előírt feltételekkel lehetséges. Ezen igényeidet természetesen rajtunk keresztül érvényesítheted.

 

Elállás joga:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 15 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, és visszaküldheti/visszahozhatja a megrendelt terméket/termékeket, és mi a termék/termékek visszaérkezését követően 14 napon belül visszatérítjük a megrendelt termék/termékek árát, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket (postaköltség), valamint a visszaküldés postaköltségeit is.

 

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretnél elállási jogoddal annak jelzését megteheted a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, e-mailben történő jelzés alkalmával pedig az e-mailen szereplő dátumot.

Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként add fel jelzésedet, így tudod igazolnia postára adás dátumát.

Kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. A termék visszaérkezését követő tíz napon belül a Kingfisher Kft. a vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.

 

Adatkezelés:

A személyes adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás és tárolása során:

az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk, és attól eltérő módon nem használjuk fel,

személyes adataidat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel,

megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk.

Személyes adataidat kizárólag a webáruház üzemeltetője (továbbiakban: Üzemeltető) jogosult kezelni, azokat harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt képez a futárszolgálat részére átadott név, szállítási cím, telefonszám, mely a sikeres kézbesítéshez nélkülözhetetlen. A futárszolgálat adataidat szintén a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeli.

Az  oldalt böngésző látogatókról, érdeklődőkről semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk.

A regisztrációval a megadott személyes adatok (a továbbiakban: Adatok) a rendszerünkben rögzítésre kerülnek. Az adatszolgáltatás a Te hozzájárulásodon alapul (jogalap). A regisztrációval az Adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást megadottnak tekintjük.

Az Adatkezelés célja a webáruházban leadott rendelés teljesítése, valamint - külön hozzájárulás esetén - hírlevél küldése.

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik.

A személyes adatok kezeléséről bármikor tájékoztatás kérhető, illetve az előzetes hozzájárulás alapján küldött hírlevél küldése bármikor ingyenesen és korlátozás nélkül megtiltható.

Az Adatok törlése/zárolása vagy helyesbítése kizárólag a webáruházban, saját, személyre szabott fiókjába belépve érhető el, a megadott adatokat a név, cím és telefonszám kivételével munkatársaink nem láthatják! A regisztrációval/vásárlással megkötött szerződést nyomtatott formában nem tároljuk, így adataid semmiképp nem kerülhetnek harmadik félhez.

Bármely felmerülő kérdés esetén Ügyfélszolgálatunk készséggel ad bővebb felvilágosítást.