A jobb szolgáltatás érdekében az oldal cookie-kat használ. Azzal, hogy tovább böngészik az oldalon, elfogadja Adatkezelési Szabályzatunkat. Elfogadom
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
facebook
Termék kategóriák
Kapcsolat
Naturo-Kork Kft.
Parafa Gyártó és Forgalmazó
E-mail: iroda@naturo-kork.hu
Telefon: +36 23 380 148
  +36 23 370 528
Fax: +36 23 380 148
Mobil: +36 20 458 9141
Cím: H 2049 Diósd, Ipar u. 20
Keresés

termék 

Adatkezelés

A személyes adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás és tárolása során:

  • az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk, és attól eltérő módon nem használjuk fel,
  • személyes adataidat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel,
  • megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk.

Személyes adataidat kizárólag a webáruház üzemeltetője (továbbiakban: Üzemeltető) jogosult kezelni, azokat harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt képez a futárszolgálat részére átadott név, szállítási cím, telefonszám, mely a sikeres kézbesítéshez nélkülözhetetlen. A futárszolgálat adataidat szintén a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeli.

Az  oldalt böngésző látogatókról, érdeklődőkről semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk.

A regisztrációval a megadott személyes adatok (a továbbiakban: Adatok) a rendszerünkben rögzítésre kerülnek. Az adatszolgáltatás a Te hozzájárulásodon alapul (jogalap). A regisztrációval az Adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást megadottnak tekintjük.

Az Adatkezelés célja a webáruházban leadott rendelés teljesítése, valamint - külön hozzájárulás esetén - hírlevél küldése.

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik.

A személyes adatok kezeléséről bármikor tájékoztatás kérhető, illetve az előzetes hozzájárulás alapján küldött hírlevél küldése bármikor ingyenesen és korlátozás nélkül megtiltható.

Az Adatok törlése/zárolása vagy helyesbítése kizárólag a webáruházban, saját, személyre szabott fiókjába belépve érhető el, a megadott adatokat a név, cím és telefonszám kivételével munkatársaink nem láthatják! A regisztrációval/vásárlással megkötött szerződést nyomtatott formában nem tároljuk, így adataid semmiképp nem kerülhetnek harmadik félhez.

Bármely felmerülő kérdés esetén Ügyfélszolgálatunk készséggel ad bővebb felvilágosítást.